Családi házrész tervezése

Konyha

Megrendelőim azzal kerestek fel, hogy úgy érzik, otthonuk nem jól funkcionál. Úgy érzik, hogy minden rossz helyen van, és úgy alapból is jó lenne egy alapos felfrissítés. A családi házuk kétgenerációs, a ház egy kisebb részét leválasztották a nagymama részére, a nagyobb részben pedig a háromtagú család élt.

A projekt kezdetben online tervezéssel indult, de első pillanattól fogva nehezen és döcögősen ment a munka, így később személyes tervezésre váltottunk. Alapvetően úgy indultunk, hogy az alaprajzi elrendezésen fogunk együtt dolgozni, aztán később már a házrész területének optimális áttervezéséről beszélgettünk, majd abban maradtunk, hogy minden maradjon úgy ahogy jelenleg is van, csak legyen szebb és jobb.

Konyha

Új konyhát kezdtünk tervezni, de a régi elrendezésen minimálisan tudtunk csak változtatni. A nappali és az étkező teret is érintette volna a tervezés, de később ez a része a tervezésnek meghiúsult. A gyerekszoba jelenlegi formája mindenképpen lakberendezői segítséget igényelt, el is kezdődött az elrendezési tervezés, majd a látványtervezés is.

Gyerekszoba

Mivel a projekt szinte a kezdetektől fogva döcögősen indult nem tudtam elkerülni, hogy saját munkámban keressem a hibát. Ez valahogy a természetemből fakad, amit igen, jó lenne a munkámban elkerülni, de a valóságban mégsem megy. Persze próbáltam megbeszélni ezt a megrendelőkkel, de ők biztosítottak arról, hogy nem a munkámmal nincsenek megelégedve, hanem ők a határozatlanok. Ahogy haladtunk előre a projektben, ezek az apró pontok végül odáig fajultak, hogy én javasoltam, hogy zárjuk le a munkát együtt. Ilyen is van, nem titkolózom és nem szégyellem. Van olyan is, amikor a jó öreg kémia nem működik köztem és a megrendelőm között, van olyan, hogy egyszerűen csak nem értjük meg egymás igényeit és van olyan is, hogy minden klappol és minden gyönyörűen működik.

Itt nem ez volt a helyzet, a projekt végül meghiúsult, ezért a látványtervek sem olyan kidolgozottak, mint amilyeneket általában készítek.

Helyszín:

Kiskunfélegyháza

Írja meg, miben tudok segíteni

Ajánlatkérés

Köszönöm! Hamarosan felveszem Önnel a kapcsolatot!
Oops! Something went wrong while submitting the form.